Fat Frumos румынские посты

SCRISOARE DE BUN-VENIT


SALUTARE CAMPIONI!


FAT FRUMOS îți zice bun venit!


Vara e în toi, și în curând se vor deschide hotarele, iar tu așa și nu ai reușit să dai jos kilogramele acumulate în carantină. Nici o problemă, avem încă 42 de zile înainte, și dacă vei depune efortul necesar, deja în luna august, vei putea cuceri plajele din Zanzibar cu o nouă siluetă.

Îți prezentăm echipa noastră de super eroi, care timp de 42 de zile te vor îndruma, învăța, motiva, și te vor ajuta să-ți atingi scopul dorit.

Dorian Porcesco – Super antrenor


Vladimir Pascali - Super nutriționistDacă te-ai alăturat mai târziu decât restul participanților, e în regulă. Începe cu sarcina care corespunde zilei în care ai intrat în concurs. Dar mai întâi treci testul și completează chestionarul. Nu încerca să-i ajungi din urmă pe ceilalți, începând cu primul antrenament. Te sfătuim să te concentrezi asupra tehnicii și să depui tot efortul. Suntem convinși că, foarte curând, îi vei putea ajunge din urmă pe toți ceilalți.

CE TE AȘTEAPTĂ:

-   Antrenamente ZILNICE cu un video cu sesiunea de antrenament, pe care o poți face împreună cu antrenorul nostru, în orice timp al zilei.
-   Exerciții bonus pentru consolidarea rezultatului.
-   Informația necesară despre nutriție, te vei învăța să-ți creezi planul personal de sine stătător din produse pe care le ai în frigider.
-   Live-uri cu antrenorul.
-   Live-uri cu nutriționistul care va răspunde la orce întrebare despre alimentație.
-   Concursuri de weekend în care poți câștiga puncte suplimentare, dar și cadouri, demonstrându-ți progresul din timpul săptămânii.
-   Susținere din partea echipei FAT FRUMOS pe canalul de Telegram și în rapoartele zilnice.
 

Iar acum mai detaliat.


Notificări și feedback

Vom comunica prin intermediul site-ului, unde vom posta știri, însărcinări, planuri de nutriție, și multe alte informații despre concursuri.
Sub fiecare sarcină, vei găsi un raport, pe care va trebui să-l completezi după fiecare antrenament. Ca răspuns, vei primi susținerea noastră și o doză de motivație, dar și puncte în clasament pentru fiecare sarcină îndeplinită.
În plus, vei primi toate notificările pe canalul de Telegram, așa că nu uita să te conectezi la canalul nostru!
FAT FRUMOS
Alătură-te și grupului
FAT FRUMOS 
din Telegram ca să-ți împărtășești emoțiile cu ceilalți participanți, să vă sprijiniți reciproc, să postați rețete de bucate sănătoase și să vă plângeți cât de tare vă dor mușchii după antrenament.
Iar o dată pe săptămână, în direct, antrenorul și nutriționistul vă vor răspunde la toate întrebările.

Punctele pentru îndeplinirea sarcinilor.

Punctele sunt indicatorul realizărilor personale. Trimite la timp rapoartele după ce îndeplinești sarcinile și obține puncte pentru fiecare raport!
Numărul total de puncte va fi afișat în TABLA DE TURNEMENT din meniul site-ului.
În fiecare săptămână, FAT FRUMOS va organiza concursuri la care poți obține puncte suplimentare pentru participare și, bineînțeles, cadouri pentru câștig.
Pe baza rezultatelor obținute în 6 săptămâni, vom stabili participanții cu cel mai mare număr de puncte și vom premia pe bărbatul și femeia cu cele mai multe puncte acumulate.
(Pentru a pretinde la marele premiu, trebuie să îndeplinești toate condițiile! Consultă secțiunea CUM SĂ ÎNVING).

CE GĂSEȘTI ÎN MENIU

În partea stângă a site-ului vei găsi meniu cu secțiuni utile, care vă vor face maratonul și mai interesant.

– Ancheta participantului
Ai grijă să completezi și să trimiți ancheta! Acest lucru este necesar pentru analiza datelor și parametrilor tăi.
Fiecare săptămână vei face măsurări, iar noi îți vom pregăti grafice personale cu progres.
Completarea chestionarului este prima sarcină care dă start activităților din cadrul maratonului. Pentru îndeplinirea acestei sarcini vei primi 5 puncte.

– Testarea
La începutul maratonului trebuie să treci un test. Acesta va arăta cât de pregătit ești în acest moment, din punct de vedere sportiv și psihologic. Vei trece același test și după maraton. Suntem siguri că vei fi plăcut surprins când vei compara rezultatele.
Pentru test mai adaugi 5 puncte.

– Fotografiile
Nu sunt obligatorii pentru participarea la maraton. DAR dacă vrei să lupți pentru premiul mare și să dovedești tuturor că rezultatul tău e cel mai bun, atunci este obligatoriu să ne prezinți fotografiile tale ÎNAINTE și DUPĂ maraton.
Așadar, decide tu singur cum vei proceda, dar te sfătuim să-ți faci o poză ca s-o ai pentru tine. Așa îți va fi mai ușor să faci o comparație cu felul cum vei arăta la sfârșitul maratonului și să vezi ce ai obținut. Suntem siguri că vei fi plăcut surprins!

– Nutriția
Aici vei găsi informații utile despre alimentația sănătoasă, care te vor ajuta să fii în formă și îți va da putere să îndeplinești toate exercițiile necesare. Urmează recomandările ca să poți obține rezultate maxime.

– Tabla de turnement.
Aici vei putea verifica numărul de puncte acumulate de tine și compara rezultatele cu cele obținute de alți participanți. Clasamentul este actualizat de fiecare dată când trimiți un raport de antrenament.

– Antrenamente și rapoarte
În fiecare zi la ora 6:00, pe site, dar și pe canalul de Telegram, vei primi o sarcină împreună cu o sesiune de antrenament pentru ziua respectivă. Timp de 24 de ore, trebuie să îndeplinești sarcina și să trimiți un raport despre aceasta. După 24 de ore, antrenamentul va fi deja inactiv, așa că asigură-te că reușești să îndeplinești sarcina. Mai ales că ai suficient timp.
Te poți antrena oricând găsești timp liber și îți este convenabil.
În fiecare sesiune de antrenament, vei găsi o listă cu numărul de exerciții și repetări. Ai grijă să privești cum se efectuează fiecare exercițiu pentru a evita accidentările și pentru a te antrena cât mai eficient.
De asemenea, în sarcinile primite în fiecare zi vei găsi un video cu antrenorul nostru, care te va încărca de energie pentru întreaga zi.
Imediat ce ai îndeplinit sarcina, scrie în raport despre cum a fost antrenamentul, dacă ți-a fost greu sau, poate, prea ușor. Ce s-a schimbat de ieri și cum decurge maratonul tău? Pentru fiecare raport, FAT FRUMOS îți oferă puncte și, bineînțeles, motivație.


– FAQ
Aici vei găsi răspunsuri la toate întrebările.

 CUM SĂ ÎNVING
Pe baza rezultatelor obținute în 6 săptămâni, vom determina câștigătorii – bărbatul și femeia cu cele mai multe puncte acumulate în clasamentul de concurs. Dar pe lângă punctele acumulate, participanții care concurează pentru cupă trebuie să îndeplinească mai multe condiții:
o   Să ne trimită o fotografie ÎNAINTE și DUPĂ;
o   Să completeze chestionarul de start al participantului;
o   Să efectueze o testare înainte și după Maraton.
Dorim să ne convingem că n-ai trișat, că ai completat onest rapoartele și că ai obținut punctele după merit.

Ce să fac dacă vreau să devin învingător?
-       Să te antrenezi în fiecare zi și să trimiți rapoarte, lucru pentru care vei primi puncte.
-       Să îndeplinești exerciții bonus și să acumulezi mai multe puncte.
-       Să fii activ și să participi la concursuri și provocări.
-       Să te alimentezi corect, astfel încât efectul să fie și mai vizibil.
-       Să faci fotografii corecte și oneste ÎNAINTE și DUPĂ.

Ce nu ar trebui să fac dacă vreau să câștig?
- Să îndeplinești exercițiile zilnice de 2 ori pe zi, sperând că vei primi de 2 ori mai multe puncte.
- Să îndeplinești exercițiile zilnice fără a raporta despre ele sau cu raportare întârziată în ziua următoare (fără raport nu acumulezi puncte).
- Să nu îndeplinești exercițiile, dar să trimiți rapoarte pentru a acumula puncte (dacă nu te antrenezi, acest lucru va fi vizibil, de aceea nu încerca să te minți pe tine însuți, pe noi și pe ceilalți participanți).
- Să trișezi atunci când pozezi pentru fotografiile ÎNAINTE și DUPĂ (de exemplu, să bei 5 litri de apă ca să pari mai voluminos înainte de maraton, iar după – să-ți tragi burta ca să pari mai suplu).

Dacă mai mulți participanți vor acumula punctaj maxim, câștigătorul maratonului va fi determinat prin alegeri repetate pentru cel mai bun rezultat printre fotografiile ÎNAINTE și DUPĂ maraton. 

Atât pentru azi! Îți dorim forță pentru a trece cu demnitate aceste 42 de zile!

Prima sarcină va apărea pe pagina principală pe

29 iunie la 6:00,

dar deocamdată, completați chestionarul, faceți testarea și nu uitați de fotografia personală.