Fat Frumos румынские посты

ABSOLVENT

Instruire

FAT FRUMOS ABSOLVENT


Șase săptămâni din sezonul de vară  FAT FRUMOS  s-au finisat.
Felicitări tuturor!


Fiecare dintre voi a avut propriul scop:  cineva a dorit să piardă din greutate, de a menține silueta pe timp de carantină, de a se pregăti de plaja, sau de a învăța cum să se alimenteze corect. Suntem mândri de voi și siguri în faptul că, toți cei care au ajuns la acest antrenament de finiș, și-au atins scopul, unii chiar au rămas uimiți de rezultatele care au reușit să obțină.

Nu a fost ușor, dar nu ați cedat, v-ați urmărit cu încăpățânare scopul și iar fiecare antrenment părea o luptă a eroului din interior, cu ne dorința de a ieși din zona de confort. Și acum, când cântarul arată -8 kg și există o persoană fericită în oglindă, spuneți  dacă meritat?

În 42 de zile, ați putut face ceea ce mulți nu pot face într-un an. Nu vă opriți la această etapă și nu uitați de lecțiile noastre simple: un antrenament bun este mai bun decât orice cafea, mâncărurile sănătoase pot fi preparate din produse simple, și diverse ochii se tem - mâinile  și picioarele o fac și, dacă ceva pare imposibil, pare doar!

Ultimul antrenament Live va avea loc
Duminică, 9 august, la 9:00
Iar doritorii de a face acest antrenament în compania altor participanți pot să se alăture de antrenorul nostru, în parcul Valea morilor, la rotondă!

TABATA 60/15
3 runde, 9 exerciții.

Încălzire


JAMPING GICU
МITITEI
PLĂCINTE
МITITEI
FLOTĂRI
МITITEI
ALPINIȘTI
URSULEȚ
МITITEI


Întindere


Video va fi disponibil după finisarea antrenamentului LiveAsta e totul pentru azi!
Azi fără exerciții suplimentare!
Nu uitați să ne expediați poza, si măsurările finale!

IAR ACUM E TIMPUL SĂ TRIMIȚI ULTIMUL RAPORT